Get Adobe Flash player

9. kolo TJL 2017.

9.kolo_JL2017

Izgleda da je meterološko ljeto iza nas. To naravno nije obeshrabrilo prave plivačke fanatike da se pojave u nedjelju na predzadnjem kolu TJL 2017.

Na predzadnjem kolu, po hladunjavom vremenu u Jarun se odvažilo ući 31 plivač i plivačica. Voda ugodno hladna. Zamučena. Na trenutke je podsjećala (po okusu) na Buško jezero. Podvodna vidljivost slaba.

U takovim uvjetima, u solo utrci, do cilja je prvi doplivao Tin Kaurić. Od djevojaka prva je u cilj uplivala sve prisutna Sanja Demut.

Zanimljivo je primjetiti da je od osam prvo plasiranih, čak njih pet (Siniša,  Medo, Matija, Mato i Zdravko) dan prije plivalo Cro cup utrku na 5k u valovitim vodama Poreča.

 

Kakvi smo bili?

Matija - 22:24,79 - u solo utrci doplivao do solidnog vremena - jedan od Porečana;

Mato - 23:02,18 - Uf! Malo je nedostajalo da uđe u Klub 22 - možda na idućem kolu - jedan od Porečana;

Zdravko - 23:12,12 - tri puta stao, lutao - i opet isplivao korektno vrijeme - izgleda da mu je Top10 izmaknuo, ili... - jedan od Porečana;

Luka - 24:33,18 - da nije bilo ovog iznad njega na miru bi riješavao rođendansku glavobolju, a ovako... - Luka svaka čast i još jemput Sretan rođendan;

Dinko - 25:25,59 - krenuo u lov na Zdravka i sve mu je bliži i bliži - jedan od Porečana;

Krešo - 26:56,87 - testiranje ramena je prošlo dobro, još jedno kolo i ulazi u plasman;

Predrag - 30:50,06 - prebacio je zadnjih par dana u turbo mod, maltene ga ima po cijeloj Hrvatskoj (danas u Zg, a sutra možda već u Vašem gradu) - jedan od Porečana;

Bruno - 32:52,80  - plivačkom odmoru se bliži kraj, vrijeme je za plivačku rekonstrukciju.

 

Ispred nas je još samo jedno kolo. Da se podsjetimo, za ulazak u završni plasman treba se imati isplivano 4 kola. Svi koji će imati isplivanih 10 kola u ovoj sezoni dobivaju bonus od 5% na sumu četri najbolje bodovana kola (od naših su za sada u bonusu - Matija, Dinko, Predrag i Bruno).

Dok se spremate za zadnje kolo, bacite oko na neslužbene rezultate:

Rangolomka

Krangolomka

Vremeplov

Zadnje kolo će možda odlučivati o završnim plasmanima, moglo bi doći do iznenađujućih promjena u plasmanima ;-)

 

Grafički promatrano, deveto kolo je izgledalo:

9_1-15

9_15-31

all_9

Fotooko će ovaj put izostati zbog, hmmm..., recimo tehničkih poteškoća!

no_card

U subotu 09.09. održati će se zadnje kolo, a nakon njega i proglašenje pobjednica i pobjednika ovogodišnje Jarunske lige!

 

Na Vama je sada da pogađate zašto su ova dva gospodina na doljnjoj fotografiji najbitniji kotačići cijele Jarunske lige i zadnjeg kola!

no_card