Svi zainteresirani za osvajanje bodova u ovogodišnjem Cro cup-u neka dobro prouče naredne redke.

Sinoć (subota 06.04.) došla su nam i nova pravila vezana uz Registraciju natjecatelja u za sezonu 2013. u Hrvatskom savezu daljinskog plivanja. Sadržaj dopisa prenosim u cijelosti:

“Predmet: Registracija natjecatelja za natjecateljsku sezonu 2013./2014.

Poštovana gospodo,

Izvještavamo Vas da je sukladno odredbama Pravilnika o registraciji, od 01.04. do 15.05.2013.g. rok za registraciju novih i produženje registracija postojećih natjecatelja za sezonu 2013./2014.

U privitku Vam dostavljamo obrasce koje ovisno o potrebama molimo da popunite i zajedno sa prilozima dostavite uredu HSDP-a najkasnije do 15.05.2013.g.

Svi prilozi navedeni na dnu obrasca su obvezni i bez njih registracija natjecatelja nije moguća.

Posebno istićemo da se kod produženja registracija postojećih natjecatelja, Uredu HSDP-a na ovjeru moraju dostaviti članske iskaznice HSDP-a za svakog natjecatelja.

Visina godišnje članarine za klubove i udruge punopravne članice HSDP-a iznosi 300,oo Kn i uplačuje se na žiro račun HSDP-a br: 23003-1100092473 zaključno do 15.05.2013.g.

Visina pojedinačne godišnje kotizacije iznosi: za novoregistrirane (prvi put) natjecatelje 90,oo Kn, a za produženje registracije postojećih natjecatelja 80,oo Kn. Kotizacija se mora uplatiti na žiro račun HSDP-a br.: 2330003-1100092473 zaključno do 15.05.2013.g.

Do povećanja iznosa je došlo slijedom Odluke izvršnog odbora i Skupštine HSDP-a od 09.02.2013.g. da se od ove sezone uvedu kapice sa logom Cro-Cupa i brojem koje su obvezni nositi svi registrirani i licencirani natjecatelji u HSDP-u, s time da se dopušta delegatu HSDP-a da u iznimnim slučajevima može dopustiti plivaču nastup i bez kapice. Svaki registrirani plivač će dobiti dvije kapice za iznos od 40,00 Kn za koliko je povećana kotizacija.

Nakon ponovno provedenih konzultacija sa klubovima i većinom pozitivnih mišljenja odlučili smo ovu Odluku sprovesti u djelo, a uvažavajući financijsku situaciju većine naših klubova iznos kotizacije je povećan samo za cijenu koštanja kapica, bez ikakvih pretenzija da Savez na istome zarađuje.

Želeći Vam mnogo uspjeha u nadolazećoj sezoni, sportski Vas pozdravljamo.

S poštovanjem,

Glavni tajnik                               Predsjednik

Janez Maroević                          Vicko Šoljan”

Sukladno svemu što je došlo iz HSDP-a ove godine, svi članovi Kluba koji su zainteresirani za registraciju u sezoni 2013./2014. moraju:

1. Podmiriti godišnju Klubsku članarinu

2. Obaviti liječnički pregled i potvrdu o zdrastvenoj sposobnosti donijeti u Klub

3. Dostaviti u Klub iskaznicu HSDP-a (ako je imaju)

4. Donijeti novce za registraciju (Klub će svaku registraciju subvencionirati u iznosu do 30 kn)

5. Ako je riječ o prvoj registraciji treba u Klub dostaviti još i kopiju Domovnice i dvije male fotografije

Svi koji se ne registriraju u Savezu, uglavnom će moći nastupati na svim utrkama (osim Omiša i Farosa – ali na Farosu je nastup nemoguć i sa registracijom pošto je to Pozivno “elitno” natjecanje) ali se neće bodovati za Cro cup i neće ući u konkurenciju za Državno prvenstvo!

Molio bi sve zainteresirane članove Kluba da ne čekaju zadnji trenutak kako bi odradili registraciju u HSDP-a.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)