13. Combis Zg open

Iza nas je i 13. Combis Zagreb open. Uvijeti za plivanje na Jarunskoj veslačkoj stazi su bili skoro savršeni (malo su smetali vjetar i kiša koja je pala u dva-tri navrata). Temperatura vode iznosila je ugodnih 25 stupnjeva.

U ovakvim uvjetima najbolje se snašao plivač iz Švicarske Martin Hohl koji je prvi uplivao u cilj. Odmah iza njega u foto-finishu, nakon lavovske borbe koja je trajala 57 i pol minuta, stigao je Roko Čopac. Treče mjesto zauzeo je Duje Marin. Kod plivačica prva je, unatoč ozljedi koljena, uvjerljivo stigla Karla Šitić. Za njom su pristizale Mađarica Kitti Harangozo i Dina Levačić.

Boje Kluba su na ovomj utrci branila Osmorica veličanstvenih. Svi su korektno odradili utrku, uz pokoji udarac u bovu, lutanje, pokušaj naskaknja na naše plivače… Redoslijedom kako su pristizali to je otprilike izgledalo ovako: nekako očekivano prvi je stigao Roman (kojemu je današnja utrka donijela i naslov viceprvaka Zagreba na 5k i 1. mjesto u Cro-cup kategoriji), nakon njega stizali su Renato (osvojio 2. mjesto u Cro-cup kategoriji), Luka (ukupno 3. mjesto u gradu Zagrebu), Vanja (ovo mu je bila prva službena plivačka utrka), Zdravko H., Predrag, Kruno, i sa lutanjem i prekoračenjem limita (2h) za samo 24 sekunde Bruno.

Čestitke svima na isplivanoj utrci i osvojenim kolajnama (i buteljama).

Rezultati na stranici PK Novi Zagreb ili na doljnjim poveznicama:

Natjecanje je završilo uručivanjem posebne plakete najiskusnijem Zagrebačkom, ako ne i Hrvatskom, plivaču Berislavu – Beri Gaušu povodom 50 godina opstajanja u plivačkim vodama. On bi trebao biti uzor mlađim (i srednjim) generacijama. Bravo Bero!!!

Za fotooko se ovaj puta pobrinuo “zabušant” shark13 i naravno malo se zaigrao. Zbog toga je Fotooko podijeljeno u pet (5) albuma intuitivnih naziva:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)