Ljubljanski plavalni izziv 2013.

U Ljubljani se u subotu 23.11.2013. održalo plivačko natjecanje za veterane (i one koji se tako osjećaju).
Više o svemu od Romana…

Napokon je stigao i video i foto sa natjecanja! U organizaciji Športnog društva RIBA, predvođenog Barbarom i Tinom, još je jednom uspješno organiziran miting za plivače veterane, ove godine pod nazivom “Plavalni izziv”.
Skupilo nas se 60-ak, od čega tek četvorica iz Hrvatske (Ivan Petković – PK Novi Zagreb, Goran Popović – HAPK Mladost, Siniša Staničić – PK Novi Zagreb i moja malenkost – PK Posejdon). Od ostalih lica tu su bili brojni slovenci, te talijani sa zavidnim brojem predstavnika.

Što se tiče Posejdonovaca, na 800m slobodno predstavljao nas je (Hrvatsku i Zagreb) Petko sa rezultatom 18:57, na 50m slobodno Roman sa 25,42 (apsolutno 2. mjesto), na 100m mješovito također, ali sa rezultatom 1:07,35 (također apsolutno 2. mjesto) te na utrci 50m prsno koja je posvećena Saši, sa rezultatom 33,54 i još jednim 2. mjestom u apsolutnom poretku.

Iz pouzdanih izvora doznajemo kako će se Zimsko veteransko prvenstvo Slovenije održati 8. ožujka 2014. , a svi koji žele vidjeti i kratak izvještaj sa današnjeg natjecanja mogu isti vidjeti na RTV Slovenija u ponedjeljak u večernjem dnevniku.

Rezultati

Ribina fotogalerija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)