HSDP 2014./2015.

Nakon dugo vremena probudio nam se i HSDP. Izgleda da je vodstvo Saveza “zaboravilo” službeno obavijestiti članice Saveza (bar nas) da je došlo do promijene glavnog tajnika.

Dobivenu obavijest proslijeđujem u cijelosti!

“Predmet: Registracija natjecatelja za natjecateljsku sezonu 2014./2015.

Poštovana gospodo ,

izvještavamo Vas da je sukladno odredbama Pravilnika o registraciji, od 01.04. do 15.05.2014.g. rok za registraciju novih i produženje registracija postojećih natjecatelja za sezonu 2014./2015.
U privitku Vam dostavljamo obrasce koje ovisno o potrebama molimo da popunite i zajedno sa prilozima dostavite uredu HSDP-a najkasnije do 15.05.2014.g. Svi prilozi navedeni na dnu obrasca su obvezni i bez njih registracija natjecatelja nije moguća. Posebno istićemo da se kod produženja registracija postojećih natjecatelja, Uredu HSDP-a na ovjeru moraju dostaviti članske iskaznice HSDP-a za svakog natjecatelja.

Visina godišnje članarine za klubove i udruge punopravne članice HSDP-a iznosi 300,oo Kn i uplaćuje se na žiro račun HSDP-a br.: 2330003–1100092473 zaključno do 15.05.2014.g.

Visina pojedinačne godišnje kotizacije iznosi: za novo registrirane (prvi put) natjecatelje 90,oo Kn, a za produženje registracije postojećih natjecatelja 80,oo Kn. Kotizacija se mora uplatiti na žiro račun HSDP-a br.: 2330003–1100092473 zaključno do 15.05.2014.g.

Do povećanja iznosa je došlo slijedom Odluke Izvršnog odbora i Skupštine HSDP-a od 09.02.2013.g. da se od ove sezone uvedu kapice sa logom Cro-Cupa i brojem koje su

obvezni nositi svi registrirani i licencirani natjecatelji u HSDP-u, s time da se dopušta delegatu HSDP -a da u iznimnim slučajevima može dopustiti plivaču nastup i bez kapice. Svaki registrirani plivač će dobiti dvije kapice za iznos od 40,00 Kn za koliko je povećana kotizacija.
Nakon ponovno provedenih konzultacija sa klubovima (KDP Posejdon NITKO nije konzultirao!!!!) i većinom pozitivnih mišljenja odlučili smo ovu Odluku sprovesti u djelo, a uvažavajući financijsku situaciju većine naših klubova iznos kotizacije je povećan samo za cijenu koštanja kapica, bez ikakvih pretenzija da Savez na istome zarađuje.

Želeći Vam mnogo uspjeha u nadolazećoj sezoni, sportski Vas pozdravljamo.

S poštovanjem ,

Glavni tajnik                                                                                                                                                Predsjednik
Kristina Carić                                                                                                                                               Vicko Šoljan”

Kao što se vidi iz ovog dopisa gdin. Janez Maroević više nije glavni tajnik HSDP.

Uglavnom gdin. Janez Maroević (kojem želimo puno uspijeha u daljnjem životu i puno istrčanih maratona) više nije tajnik HSDP, nego je na tu funkciju postavljena gđica. Kristina Carić. U ime Kluba i osobno želim joj puno sreće.

A sada ono važnije!

Svi članovi Posejdona koji imaju namjeru i želju učestvovati tj. natjecati se u ovogodišnjem Cro cup-u moraju do 14.05. u Klub dostaviti lječničku potvrdu o sposobnosti za bavljenje daljinskim plivanjem u sezoni 2014./15., 80 kn registracijskih troškova i člansku iskaznicu HSDP-a. Ako se netko želi registrirati prvi put mora u Klub dostaviti lječničku potvrdu o sposobnosti za bavljenjem daljinskim plivanjem u sezoni 2014./15., 90 kn, kopiju domovnice (može i mail-om) i jednu fotografiju (kao za osobne dokumente).

Odmah skrećem pažnju da će se ove godine bodovati samo 10 od 15 utrka Cro cup-a, ali više o tome će se moći saznati na stranicama HSDP (???).

Kalendar natjecanja kako ga je zamislio HSDP:

* – neka od natjecanja sa ovoga popisa se ne održavaju već godinama, a neki od ljudi koji su navedeni kao kontakti, nažalost, više nisu među živima (već nekoliko godina). Savjet kao i prijašnjih godina prije odlaska na neku od ovih utrka nazovite organizatore i pitajte da li se njihove utrke uopće održavaju – tako ćete si uštedjeti podosta novaca.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)