3. Posejdonov izazov

Uz zakašnjenje (zbog grijanja) evo i kratkog izvještaja. U nedjelju 04.05.2014. odvažna grupica Posejdonovaca (poznatiji kao 7 veličanstvenih) skupila je hrabrost…

… i po vremenskim prilikama (kasnije ću objasniti zašto sam baš iskoristio ovaj izraz) skočila u vodu Jarunskog velikog jezera u Zagrebu.

Eli Željko Wallach, Steve Goran McQueen, Charles Predrag Bronson, Robert Matija Vaughn, Brad Darko Dexter, James Bruno Coburn i Yul Zdravko Brynner to je ekipa koja je umjesto ulaska u usamljeno meksičko selo (odlazak tamo im se činio pre skupim) odlučila ušetati u Jarunske vode.

Neki bi rekli da su to jutro nad Zagrebom bile vremenske neprilike – jaki sjeverac, temp. zraka 8,1, oblaci… – ali ja bi rekao da su to bile vremenske prilike za probati nešto novo. Ako spomenem da je temperature vode bila duplo viša od temperature zraka uvidjet ćete da je plivanje bilo osuđeno na uspjeh.

Sve u svemu, u vodi smo se zadržali 10-tak minuta i uživali svaku sekundu (neki nisu htjeli izaći iz vode).

Po izlasku uputili smo se kod Brune na čaj i ono što ide uz čaj 😉

Za opširnije fotooko pobrinuo se Luka, koji je istovremeno operirao sa dva fotića, te Darko koji je ovjekovečio čajanku kod Brune.

Sljedeći Posejdonov izazov bi se mogao pojaviti do kraja godine…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)