Posejdonov zabalov #7.

Sedmu godinu za redom napravili smo okupljanje za sve članove Kluba, prijatelje i slučajne prolaznike. Unatoč snijegu okupila se zavidna ekipa. Kao i prijašnjih godina na meniju su bile tri igre, a ove godine smo se oprobali i u jednoj plivačkoj disciplini – beskonačnih 25 m.

Ali krenimo redom. Nedjejno jutro je započelo jednom prekrasnom zimskom idilom – snijega je bilo malo previše da bi promet u Zagrebu normalno funkcionirao. Bruno je nakon uspješnog iskopavanja vozila došao po Zdravka i svu “opremu” koja je bila potrebna za provođenje 7. Posejdonovog zabalova (čupavci, osvježavajući napitci, loptice, kante, fotoaparati…).

Oko 10:45 počeli su pristizati i prvi učesnici ovoga spektakla. Unatoč već spomenutim, nepovoljnijim transportnim uvjetima, okupilo nas se tridesetak (Bimbo, Željko, Ljubica, Luka, Bruno, Darko, Dorja, Azra, Jelena, Vesna, Lana, Željka, Dubravka, Goranka, Davor, Luka, Dinko, Tarzan, Vanja, Mislav, Ivan, Goran, Marijo, Viki, Predrag, Markoto, Danijel, Mladen, David, Korana, Leona, Robert, ???).

Sa igrama smo počeli nešto kasnije nego što je planirano, ali kada smo krenuli sve se zapijenilo i vrijeme je samo proletjelo. Nakon ekipnih igara na redu je došla novina na Zabalovu – beskonačnih 25 m. Prvi je čast probiti led imao Predrag, i uspješno je uz bodrenje sa strane odradio svojih 25 m. Nakon toga su se, na Posejdonovo ugodno iznenađenje, izredali skoro svi. Neki su uspijeli otplivati 25 m, neki nisu, ali sve se mora pohvaliti na trudu koji su uložili. Iduće godine će biti bolje. Rezultate beskonačnih 25 m možete pogledati u doljnjoj tablici.

ImeVrijeme/metraža
Luka b16,03
David16,20
Marko vod17,78
Danijel17,87
Vanja18,19
Goran18,73
Dorja20,49
Tarzan22,00
Buno22,16
Viki24,37
Jelena26,34
Davor27,37
Predrag27,87
Marijo29,06
Predrag34,92
Dinko35,53
Mladen39,89
Lana22,5 m
Luka š.22,5 m
Bimbo22 m
Azra21 m
Darko21 m
Vesna20 m
Goranka17 m

Po završetku plivanja najodvažniji su se preselili na 5 m nadvodne visine, i hrabro “zakoračili” u “veliko plavetnilo”. Druženje se nastavilo uz kolače i sokove.

Posebne zahvale našim majstoricama – Jasminka “von čupavac” i Nada “von pita s jabukom”. Ima li bolje zahvale od činjenice da ništa od “dokaza” nije ostalo!!

Za fotooko se pobrinuo Željko i sa nepoznatom opremom odradio zavidan posao.

Hvala Bruni što je svu opremu sigurno dovezao na bazen, i sigurno ju otpremio sa bazena na kraju ovogodišnjeg druženja.

Zdravko bi se zahvalio svima koji su došli i omogučili da se bar jednom u godini podružimo i zabavimo na malo drugačiji način!

Hvala!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)