Kratko iz Kostrene i Rijeke

Na prve dvije utrke ovogodišnje Open water sezone nastupili su Vanja i Matija. U dvije utrke njih dvojica su osvojili čak 4 odličja – Vanja tri i Matija jedno. Bravo momci! Samo tako nastavite.

Kostrena

U Kostreni je od Posejdonovaca nastupio samo Vanja i sa osmijehom doma odnio dva odličja!

Vanja –> 1k –> 0:14:45,00

Prijavio sam se za maraton od 5k, ali sam se predomislio i okušao u kraćoj utrci na 1k za koju sam mislio da možda imam šanse za medalju i u apsolutnom rangu što se na kraju i ostvarilo. Što se tiče same utrke nisam zadovoljan bez obzira na rezultate jer mislim da sam mogao plivati i bolje. Dobivši par udaraca u glavu na početku utrke prepoznao sam pravu ljepotu ovog sporta :).

Proglašenje se održalo u restoranu Kostrenka gdje smo se okrijepili raznim voćem i jelom.

HOMO SI PLIVAT

U Rijeci se Vanji pridružio i Matija. Njih su dvojica zajedno isplivali najmanje 6 km (Matija 1k i Vanja 5k). Doma su donijeli jedno prvo (Matija) i jedno treče (Vanja) mjesto!

Matija –> 1k –> 0:16:25,00

Vanja –> 5k –> 1:32:02,00

Prvi maraton na 5k ove godine prošao je dobro ali svojim rezultatom nisam zadovoljan. Plivalo se 5 krugova u smjeru kazaljke na satu. Valovi za koje mislim da su svima otežavali plivanje osim prve petorke, kojoj mi se činilo da uopće ne smeta. Hladnija voda koja je na kraju rezultirala tome što me teta spasko iz prve pomoći nakon maratona zamotala u foliju kao da me se sprema staviti na 200 stupnjeva i ponuditi ostalim plivačima kao obrok nakon plivanja.

Kada sam čuo da se nudi grah odmah mi je bilo lakše :).

Vanja

Proglašenje se održalo na terasi pored otvorenog bazena Kantrida.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)