4. kolo RePLige 2016. – rezultati

Na ZPM-u se u nedjelju 17.01. održalo 4. kolo RePLige. U konkurenciji 76 plivača rekreativaca, svoje trenutne mogućnosti demonstrirali su i plivačice i plivači koji su temelj Posejdona.

Na ovom kolu postavljeno je šest novih rekorda RePLige po starosnim kategorijama, i srušeno je skoro 30 osobnih rekorda. Kada se uzme u obzir prekrasan sunčani dan u Zagrebu, izvrsno društvo i još bolja atmosfera na natjecanju sve to ne čudi. 

Na ovom kolu, nažalost, nitko nije plivao dužu dionicu od 50 m, ali smo imali zato jednog Aqua3atlonca. Dražen Vassung je bio jedini dovoljno hrabar, odvažan i strpljiv da odradi sprint Aqua3atlon (50 m plivanje + 50 m aquabikeing + 50 m aquarunning). Bio je tu još jedan kandidat, naš Alan, ali “Sokol ga nije volio” pa nije stigao odraditi utrkicu. 

Od naših Posejdonovaca, na ovom kolu nastupili su:

Vesna, Dorja, Viki, Ana, Valerio, Rade, Renato, MatijaS, Bruno, Danijel, MatijaR, Goran, Predrag, Krešimir, Dinko, Željko, Davor, Mario, Darko, Alan i Dražen.

Od naših simpatizera plivali su:

Marijana, Jana, Ivona, Irena, Goranka, Nada, Miran, Zrinka, Mihael, dva Marka, Siniša, Saša, Ivan, Denis, Vladimir i Jasmin.

Čestitke svima na ostvarenim vremenima, a posebno Zrinki, Viki, Jani i Željku Blagusu na postavljenim novim rekordima RePLige, te Valeriu, Renatu, Bruni, Dinku, Davoru, Vladimiru K., Denisu, Alanu i Mihaelu na osobnim rekordima.

Ako sam nekoga zaboravio, oprostite, ali ne isplivaju svi naši Dopredsjednici (Bruno i Renato) svaki dan na jednom natjecanju osobne rekorde.

Rezultate u svim svojim oblicima možete pogledati i proučiti na sljedećim poveznicama:

Blagdani i izgovori su sada iza nas. Više nema prostora za izgovore. Vrijeme je da izvadite kupaće iz ormara i s njima dođete na jedino mjesto gdje je simbioza Vas i njih kompletna. Vrijeme je za plivanje! Iliti kako bi se stranski reklo:

“Its sviming tajm!”

Dok marljivo čekamo objavu video materijala sa 4. kola moram spomenuti i zahvaliti ekipi koja je pripremila i odradila ovo kolo.

Hvala Zdravku Stefanovskom koji je pokrenuo i gura cijelu priču.

Hvala Draženu Stopiću koji nam je strpljivo i precizno mjerio plivačka vremena.

Hvala Goranu Maroviću i Valeriu Radotiću što su odvojili dio nedjelje i strpljivo snimali podvodnom kamerom naše plivačke izvedbe.

Posebno hvala ZSSR Sport za sve koji svojom logistikom omogućava da se RePLiga nastavlja i razvija. 

Sljedeće kolo bi se trebalo održati na B.K. Utrina u nedjelju 20.02. od 10:00 do 13:30.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)