5. kolo RePLige 2016.

U nedjelju 21.02. na B. K. Utrina održano je 5. kolo RePLige. U nikada jačoj konkurenciji na Utrinama nastupili su i naše plivačice i plivači.

Na ovom kolu nastupilo je ukupno 61 natjecatelja (19 plivačica i 42 plivača). Prosječna dob plivačica bila je 38,21 g., a plivača 44,48 g.. Najmlađi su bili 12 g. Lucija i 22 g., dok su pravi rekreativni duh cijelom natjecanju dali 70 g. Melita Bogatec Milivojević i naš Darko Kuzle.

Svi natjecatelji su bili vrlo nadahnuti i raspoloženi za plivanje, što je rezultiralo sa četiri nova rekorda RePLige, pet osobnih rekorda i jednim rekordom u miniAqua3atlonu.

Novi rekorderi RePLige su:

  • 200 slobodno, kategorija M11 – Borko Prvan
  • 200 slobodno, kategorija M09 – Boris Korbar
  • 200 slobodno, kategorija Ž03 – Dorja Anić
  • 50 slobodno, kategorija Ž01 – Viktorija Ivić
  • mAq3atlon, kategorija Ž09 – Vesna Jakšić

Sa novim osobnim rekordima B.K. Utrina su počastili:

Katica Ivaci, Jelena Ljubešić, Nina Turčinović, Ana Knežević, Dorijana Kavčić, Verona Čurić, Viktorija Ivić, Miro Turčinović, Krešimir Maligec, Dražen Stopić, Tomislav Žigman, Vladimir Ilčić, Alan Trninić, Ivo Petković, Domagoj Đaković, Laren Zuliani, Hrvoje Jenei, Berislav Biočić, Matej Knežević i već spomenuti Boris Korbar koji je svoj osobni rekord popravio za nevjerojatnih 8 sekundi!

Čestitke našim novim rekorderima!

Podatak koji dokazuje da ste bili vrlo raspoloženi za plivanje, osim navedenih rekorda, jest da Vas ništa nije moglo zaustaviti u plivanju. Nisu Vas u plivanju spriječile razigrane naočale koje su bježale na sve strane nisu Vas spriječili u plivanju ni “manji” problemi sa kupaćim kostimima (to se doživi možda jednom u životu).

Rezultati:

Za kraj još jedan zabavni statistički podatak, ukupna starost svih plivačica bila je 726 godina, a plivača 1868 godina. (Broj jedan iz Alan Forda se može sakriti).

Iduće kolo RePLige 2016. planirano je za P.V.C. Mladost u ožujku.

Čestitke Predragu na ulasku u RePLiga Klub 20! Predrag je kao nagradu dobio RePLiga majicu – Limited edition!

RePLiga_Predrag

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)