9. kolo JPL 2017.

Izgleda da je meterološko ljeto iza nas. To naravno nije obeshrabrilo prave plivačke fanatike da se pojave u nedjelju na predzadnjem kolu TJL 2017.

Na predzadnjem kolu, po hladunjavom vremenu u Jarun se odvažilo ući 31 plivač i plivačica. Voda ugodno hladna. Zamučena. Na trenutke je podsjećala (po okusu) na Buško jezero. Podvodna vidljivost slaba.

U takovim uvjetima, u solo utrci, do cilja je prvi doplivao Tin Kaurić. Od djevojaka prva je u cilj uplivala sve prisutna Sanja Demut.

Zanimljivo je primjetiti da je od osam prvo plasiranih, čak njih pet (Siniša,  Medo, Matija, Mato i Zdravko) dan prije plivalo Cro cup utrku na 5k u valovitim vodama Poreča.

Kakvi smo bili?

  • Matija – 22:24,79 – u solo utrci doplivao do solidnog vremena – jedan od Porečana;
  • Mato – 23:02,18 – Uf! Malo je nedostajalo da uđe u Klub 22 – možda na idućem kolu – jedan od Porečana;
  • Zdravko – 23:12,12 – tri puta stao, lutao – i opet isplivao korektno vrijeme – izgleda da mu je Top10 izmaknuo, ili… – jedan od Porečana;
  • Luka – 24:33,18 – da nije bilo ovog iznad njega na miru bi rješavao rođendansku glavobolju, a ovako… – Luka svaka čast i još jemput Sretan rođendan;
  • Dinko – 25:25,59 – krenuo u lov na Zdravka i sve mu je bliži i bliži – jedan od Porečana;
  • Krešo – 26:56,87 – testiranje ramena je prošlo dobro, još jedno kolo i ulazi u plasman;
  • Predrag – 30:50,06 – prebacio je zadnjih par dana u turbo mod, maltene ga ima po cijeloj Hrvatskoj (danas u Zg, a sutra možda već u Vašem gradu) – jedan od Porečana;
  • Bruno – 32:52,80 – plivačkom odmoru se bliži kraj, vrijeme je za plivačku rekonstrukciju.

Ispred nas je još samo jedno kolo. Da se podsjetimo, za ulazak u završni plasman treba se imati isplivano 4 kola. Svi koji će imati isplivanih 10 kola u ovoj sezoni dobivaju bonus od 5% na sumu četri najbolje bodovana kola (od naših su za sada u bonusu – Matija, Dinko, Predrag i Bruno).

Dok se spremate za zadnje kolo, bacite oko na neslužbene rezultate:

Zadnje kolo će možda odlučivati o završnim plasmanima, moglo bi doći do iznenađujućih promjena u istima 😉

Grafički promatrano, deveto kolo je izgledalo:

9_1-15
9_15-31
all_9

Fotooko će ovaj put izostati zbog, hmmm…, recimo tehničkih poteškoća!

no_card

U subotu 09.09. održati će se zadnje kolo, a nakon njega i proglašenje pobjednica i pobjednika ovogodišnje Jarunske lige!

Na Vama je sada da pogađate zašto su ova dva gospodina na doljnjoj fotografiji najbitniji kotačići cijele Jarunske lige i zadnjeg kola!

no_card

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)