11. kolo JPL 2019.

Koji vikend!!

Prvo je Vlado Incredible učestvovao u subotnjem FINA maratonu Crikvenica-Novi Vinodolski.

Plivalo se 20k po izrazito teškoj i zahtjevnoj stazi – nekih 15k se plivalo u jakoj kontra struji s valovima u glavu. Sve je to Vlado junački izdržao. Nažalost FINA se striktno drži pravila (za razliku od nekih negdje) pa su sat vremena nakon pobjednika izvadili našeg plivača iz vode.

Kada se uzme u obzir da smo saznali 7-8 dana prije utrke da ćemo imati predstavnika na istoj, i kada se uzme u obzir da je tjedan dana Vladu uništavala alergija, ovaj rezultat dobija još veću težinu!

Vlado Posejdon je ponosan na Tebe!

Organizacija je bila solidna, bilo je tu nekih “sitnijih” propusta, ali jedan propust je nedopustiv – po završetku utrke natjecatelji su obrok od organizatora dobili tek iza 22:00!!!

Nedjelja je kao i uvijek bila rezervirana za Jarunsku ligu. Izostanak večeg broja plivača (plivanje u Novom Vinodolskom i prva pobjeda Leone na utrci Cro cup-a. Bravo Leona. – čitljivi i jasni rezultati Zrinke, Dinka, Mate, Vanje i ostalih plivača i plivačica se još čekaju…) najbolje su iskoristili Tin, Nikola, Noa i Zdravko i upisali podosta bodova za svoj konto.

Na 11. kolu nastupilo je 29 natjecatelja. Uvjeti za plivanje su bili korektni, vidljivost u vodi je bila nešto lošija, ali ono što je najvažnije, temperatura vode nije bila previsoka.

Dok svi zajedno čekamo rasplet ovogodišnje Jarunske lige evo nam malo materijala za proučavanje. Provjerite da li su Vam dobor upisana vremena i ako mislite da nisu slobodno kontaktirajte Zdravka na shark13@vip.hr da probamo ispraviti grešku ako je ima.

 Vidimo se u nedjelju 08.09. na 12. kolu JPL 2019. kada je planirano i proglašenje pobjednica i pobjednika JPL 2019.

Više na stranicama PK Novi Zagreb.

Za fotooko kao i uvijek do sada se pobrinula Dijana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)