Buško jezero 2012.

Gdje postoji volja, naći će se način!!

Stara plivačka

Gore navedenom izjavom započinjem izvještaj sa Buškog jezera na neviđeno. Na ovom natjecanju je nstupilo šest naših (PK i KDP) plivačica i plivača.

Oni malo pažljiviji moći će primjetiti da se neka imena ponavljaju još iz Rasline, a to su Luka (koji je ovdje dograbio srebrnu kolajnu u kategoriji s vremenom 1:18:00),

Suzi (standardno najbrža u svojoj kategoriji i sa zlatnom kolajnicom oko vrata) i Duda (nažalost, standardno, jedina u kategoriji pa joj je put do zlatne kolajne bio nešto lakši).

Na 5k se njima još i pridružio Igor koji je na domaćem terenu doplivao do 4. mjesta!

U utrci na 2,5k i 300 m nastupile su tri generacije obitelji Škacan/Ivić. Bruno je u svojoj kategoriji na 2.5k doplivao do trećeg mjesta i okitio se čistom broncom.

Marijo je pak u svojoj kategoriji na 2.5k, nakon teških borbi sa svježim zrakom (on je jedan od rijetkih pušača u Klubu – pa mu nedostatak dima stvara probleme :-)), doplivao do drugog mjesta i zaradio srebrnu pepe… kolajnu!!! (Mario sorry morao sam iskoristit priliku!!)

Na maloj sprint/utrci nastupili su Viki (6. u kategoriji sa vremenom 6:03) i Bruno (1. u kategoriji sa 7:03). Deda čuvaj se doloazi plivačka lokomotiva zvana Viki!!

Dok ne dočekamo i pisane dojmove sa lica mjesta, možete baciti oko na GPS izgled staze i službene rezultate.

Izgled staze

Rezultati:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)