Biograd 2015.

Nakon 5 godina “izbjegavanja” plivačkog maratona u Biogradu, polovica Richtera se vraća na mjesto zločina.

Biogradski maraton je naime jedan od prvih maratona koji je moja malenkost isplivala, tamo sad već davne 2006. godine, iz tog razloga ovaj maraton ima neku posebnu draž.

Nova izmjenjena staza je pun pogodak, dio utrke pliva se “po špagi”, sve bove su vidljive, a zbog promjene eliminirani su i nekadašnji problemi sa strujama tako da je pravi gušt plivati na novoj trasi.

Od Posejdonovaca uz mene plivao je i varaždinski ogranak, veseli duo Hanžek – Borovec.

Rezultatski smo prošli neloše, u apsolutnoj konkurenciji zauzeli smo 9., 42. i 50. mjesto gdje treba pohvaliti Krunu na osvojenoj zlatnoj medalji u svojoj kategoriji.

Biograd_2015-05

Bravo Kruno!!!

Pobjednik je očekivano bio Matija Luka Rafaj ispred Petra Matića te Siniše Staničića, kojeg ovim putem treba pohvaliti pošto je par dana prije biogradskog maratona zauzeo apsolutno 3. mjesto na maratonu Preko – Zadar i onda isti uspjeh ponovio u Biogradu, sve to sa sad već punih 46 godina na leđima. Kod djevojaka isto tako očekivano pobjedu je odnjela Lucija Aralica iz KDP Donata.

Organizacijski, maraton je i ovaj put bio besprijekoran, rezultati su obrađeni brzo, a ne bi bilo fer izostaviti ni da je čekanje proglašenja proteklo uz izvrstan rižoto, a proglašenje sa još jednim zlatom oko vrata.

Biograd_2015-01

Bravo Roman!

Nadam se da idući put u Biograd dolazim plivati i prije 2020-e.

Rezultati:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)